Antenni- ja tietoverkkotyöt sekä muut luvanvaraiset palvelut Helsinki

 

SalamaSami Oy:n luvanvaraisiin palveluihin kuuluvat kaikenlaiset sähkötyöt, sekä antenni- ja tietoverkkotyöt. Työt suoritetaan aina sovitussa aikataulussa ja nykypäivän standardien mukaisesti. Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta yrityksellämme on toimintaa koko Etelä-Suomen alueella sopimuksen mukaan.

Toimintamme

Yrityksemme toiminta on rakennettu niin, että hoidamme työurakan eri työvaiheet aina mittakäynnistä loppusiivoukseen asti. Sähkötyöt tehdään turvallisesti ja taloudellisesti ammattilaisten osaajien toimesta. Koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme että voimme tulevaisuudessakin palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Yrityksellämme on luotettavat, laadukkaat sekä ennen kaikkea kotimaiset tavaratoimittajat.

SalamaSamin työpäivien sisältö painottuu pienasennuksiin ja huoltotöihin, urakointipuolella omakotitalo- ja linjasaneerauksiin. Sähkötyöt hoidetaan kohteen suunnittelusta viimeistelyyn asti, ja yrityksessä vaalitaan laadukasta työnjälkeä. Sama pätee myös antenni- ja tietoverkkotöihin. Lisäksi joustavuus kuuluu meidän sanavarastoon, mikä käy ilmi erinomaisena asiakastyytyväisyytenä.

    Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä!

    2 + 12 =