Valaistussuunnitelma ja muut yhteistyöpalvelut

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. SalamaSami palvelee asiakkaitaan myös kodin ja liiketilan remontointi-, putki- ja ilmanvaihtoasioissa.

Winled – valaistussuunnitelmaan

Winled-valaistussuunnitelma on sitä, mitä valaistussuunnittelun kuuluu edustaa: täydellisyyteen pyrkivää lopputulosta.

Käytössä olevat Winled-valaisimet ovat mitattuja, testattuja ja sertifioituja LED-valaisimia. 3D-mallinnusta hyödyntäen Winled asettaa standardin sille, millainen hyvän valaistuksen kuuluu olla.

Winled on suunnitellut vuosien varrella satoja kohteita ja Winled on ollut mukana luomassa kauniimpia koteja, parempia työympäristöjä sekä viihtyisämpiä tiloja meille kaikille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää valaistussuunnitelmista

Raychem –lattialämmitys

Nyt saat sähköisille lattialämmityksille 20 vuoden takuun. Yrityksellämme on Raychem Certified Pro -koulutuksen myötä mahdollista tarjota Raychem T2-lattialämmitystuotteille 20 vuoden takuu sekä valita oikea tuoteratkaisu kaikkiin olosuhteisiin. Kun lattialämmitysjärjestelmän asentaa Raychem Certified Pro -koulutuksen saanut asentaja, sen takuu jatkuu 8 vuotta normaalin 12 vuoden kokonaistakuun jälkeen.

SalamaSami hyvän asian puolesta

Tilaamalla työt meiltä voit osallistua tukemiseen. Jokaisesta tehdystä työtunnista menee 2€ Finnish Flash Ry:lle, nuorisourheilun tukemiseen. Katso lisää.

    Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä!

    4 + 1 =